Hoppa till innehåll

Min systerson ville sova i hängmattan…

13 juni 2010

Jag har haft min syster o hennes familj på besök från USA, grabben har hunnit bli 11 år nu o är jämnlång med mig. Jag vet inte om han någonsin sett en hängmatta förr…. men det borde han väl ha gjort tycker jag. Hur som visste han faktiskt inte vad den hette på engelska o kallade den ”hamsack” till sin storasysters förtjusning.

Att hans moster är en lite annorlunda kvinna tror jag inte han har så god koll på ännu, det kommer han väl  inse med åren. Kanske tror han att det är vanligt i Sverige med en hängmatta i vardagsrumstaket…

Han blev överförtjust o satt/låg i den så mycket o ofta han bara kunde. Till natten försökte han övertala sin skeptiska mamma att få sova i den.
Syrran sa att det kan man inte, varpå jag kontrade med att,  hmmm du, hängmattan används som säng i stora delar av världen av framförallt barn men även av vuxna i många länder. Hon gav med sig o han fick pröva.

Madrassen var bäddad under honom så då han ledsnade så skulle han kunna krypa ner o sova vidare. Han spelade sitt Nintendo en stund o sen sov han i hängmattan till framåt ett på natten.  Söta unge.

Att ta en tupplur i hängmattan är helt OK tycker jag men att sova en hel natt… njae, jag skulle inte fixa det, i alla fall inte nu längre då kroppen börjar bli sliten.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: