Hoppa till innehåll

Årets första myggbett

11 juni 2010

Jag älskar sommar o sol, precis som så många andra. Men är det något som kan få mig att bli vansinnig o i det närmaste råka i panik så är det myggor. Jag vet, det är inte rationellt, de är inte farliga, inte dödliga – men jag blir galen ändå, oavsett.


Jag kan ha på mig hur mycket myggmedel som helst, har gärna med mig en mygg-roll-on i väskan hela sommarhalvåret – ändå får jag alltid myggbett. Detta var årets första. Innevarande dygn hann det bli tre till….

Tur att jag har möjlighet att flytta in hängmattan i vardagsrummet om det är myggikt på balkongen 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: