Hoppa till innehåll

Sköna skor eller vackra skor….

09 juni 2010
tags:

Från maj till september har jag på mig mina mest älskade sandaler, jag har dessa bruna för hemmabruk o ett par ljusare beige på jobbet.


Vilken väderlek det är bryr jag mig inte så mycket om, mina fötter vill andas o tårna vill ha frihet – det får jag bara i sandaler. Inga skavsår hur långt jag än går 🙂

Inte särskilt kvinnliga i sin utformning, mer fotvänliga än vackra liksom. Men jag har alltid föredragit sköna skor framför vackra skor – till skillnad från min älskade unga dotter, vilket jag skrev om här.

Jag kan tycka att det är så konstigt att kvinnor ska pressa in sina fötter i spetsiga högklackade skor som klämmer ihop tårna o orsakar hallux valgus – (?) Hmm, det kanske bara är mina fördomar mot kvinnoskor som gör att jag tror att detta har samband… men är det någon som träffat en MAN med hallux valgus??   – Medans män kan få gå omkring i bekväma o rymliga skor o sällan ens får skavsår.

Nu börjar tyvärr dessa mina fantastiska, o dyra, Ecco sandaler att ge upp. Skinnet håller nog många år ännu, men tygytan där mina fötter vilar slits tydligen värre…. Jag köpte dem 2004 & 2005 så jag borde väl inte klaga, men deppar lite gör jag faktiskt o unna mig ett par nya sandaler för närmare 900 kronor lockar inte. Jag vill att mina skor o kläder ska hålla, trots att jag oftast köper dem på loppis, gärna tiotalet år….

Tips på lagningsmodeller tas tacksamt emot!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: