Hoppa till innehåll

Den expeditfria butiken – klara dig själv eller…

08 juni 2010

För en tid sedan handlade jag på Willys i Märsta centrum, det är inte mitt vanliga ställe så chocken blev allt bra stor då jag såg deras nymodighet:

Självscanning av varor har jag hållit på med i alla är, sedan det kom, o det har passat mig utmärkt. Men detta? Istället för scanner så har man en egen kassa… inte som på IKEA där man scannar sina varor vid utgången o betalar utan att helt nytt o annorlunda system. O inte f*n var det lätt att fatta hur man skulle göra…

Det vore nog lättare att följa instruktionerna, både de skriftliga o rösten, om inte kön var så lång o rastlös bakom en…. Stressnivån stiger, åtminstone på mig då jag fördröjer kön ytterligare någon minut för att jag inte fattar hur jag ska göra.

Fanns det någon personal där, som på IKEA? Nej, inte på Willys i Märsta. Klara dig själv eller inte, typ ”who gives a shit”.

Jag undrar…. klistermärket med 18 år gräns för inköp av tobak… jag måste dit o testa vad som händer om jag köper något sånt, ska jag visa mitt leg för maskinen eller piper den till sig personal då???

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: