Hoppa till innehåll

Jag försöker verkligen följa stylistens råd

07 juni 2010

Så nu letar jag kläder på loppis nästan varje vecka 🙂
Att shoppa i butik känns för dyrt o för lyxigt, men på loppis går det ju att fynda om man går dig ofta o bara letar efter just det man är ute efter, andra små impuls fynd gör sig icke besvär.


Från mina älskade murriga varma färger i grönt o orange så testar jag nu dessa o lite andra, utifrån vad jag hittar o hur de passar. Det är fortfarande så att jag då jag står i provrummet ofta tar ett kort med mobilen o sms:ar till dottern för ett Ja eller Nej…. förstås… Mitt självförtroende på att välja kläder har förbättrats men det är inte optimalt på långa vägar.

Det kommer att ta sin tid att byta ut de ”utdömda” kläderna, men vem har bråttom?? Jag är 40 nu, har börjat lära mig ett nytt sätt att klä mig, nya färger att ha på mig, att sminka mig o fixa håret…. för att inte glömma att jag lärt mig epilera benen o noppa/färga ögonbrynen 😉

Lite i taget äger min förvandling rum, både i mig o på ytskiktet….

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: