Hoppa till innehåll

Vad har hon i munnen?

05 juni 2010

Mitt barnbarn har en härlig mamma 🙂
För ett par veckor sedan, strax efter att hon fyllt 18, tror jag det var, dök hon upp med en ny egenhändigt gjord piercing:


Dessa modiga unga kvinnor av idag. De piercar sig, för egen hand, på ställen jag inte visste det var möjligt. Att de vågar! Att de tål smärtan! Att de ens vill (?) Min dotter har ju gjort likadant, om än inte just denna variant, sedan tidiga tonåren.

Såna här gånger känner jag mig faktiskt riktigt, riktigt stenålders. Men så funderar jag… vad finns kvar för barnbarnet o hennes generation att ta till för att chockera sina föräldrar i tonårsrevolten? Kommer jag att stå där o le då (kanske lite i smyg) då hennes föräldrar förfasar sig? Eller kommer de att le o jag förfasa mig? Eller kommer nästkommande generation att välja en helt annan väg för att chockera?

Den som lever får se – o lever gör vi, en dag i taget.

Ps.  Flärpen i läppen har gått av nu så ringen sitter inte där längre….

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: