Hoppa till innehåll

Syskongnabb o upptåg igen

02 juni 2010

Mina ungdomar är oftast väldigt fysiska då de träffas hemma hos oss, om detta har jag skrivit tidigare här.
Nyligen var det så dags igen. De började dagen innan med rumpövningen o fortsatte denna dag då dottern skulle träna någon annan muskelgrupp med hjälp av sin lillebrors tyngd…. Som alltid for de omkring med skratt o skrik i lägenheten.

Sonens flickvän o dotter satt ganska stumma på en köks stol o tittade på, tvekade nog om det var på skoj eller allvar. För en gångs skull så kunde jag följa förloppet utan att gömma mig i mitt rum o passade på att fota en del av det. Bar ett par gånger var det nära ett någon av dem skadade sig… o då kom förstås berättande igång om de gånger detta faktiskt hänt… som då han fick ärret på höger underarm, som syns på bilden….


Då muskelövningarna var slutförda gick de vidare i lyfta o bära o leka…


…under fortsatt skratt o skrik.

Jag har två underbara ungdomar, högljudda, livliga o halvgalna tillsammans. Med åren har ändå skadorna blivit färre o leken har inte gått överstyr på flera år nu. Kanske kan jag snart sätta mig tillbaka o bara i lugn o ro se på då de kör igång (?)

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: