Hoppa till innehåll

Ikväll tänder vi ljus för Linnéa Göller

30 maj 2010

Jag har följt Ludmillas blogg sedan i höstas, Ludmilla vars dotter Linnéa tog sitt liv ikväll, för två år sedan, bara 14 år gammal. Jag har läst bloggen från början o följer den i stort sett dagligen. Jag kände inte Linnéa Göller, jag känner inte Ludmilla – det bara känns som om jag gjorde det.

På Facebook blev jag inbjuden att delta i evenemanget:

Tänd ett ljus för vår älskade Linnéa Göller, som valde att ta sitt liv den 30 maj 2008 ♥

Självklart vill jag vara med, tända ett ljus för Linnea denna kväll som blev hennes sista. Jag tänder inte bara ljuset här på bloggen utan även i verkliga livet. På samma sätt som jag brukar tända ljus för min pappa på årsdagen av den kväll han valde att lämna oss.


Ikväll vill jag ha Linnéa o hennes familj i mina tankar, sända dem all värme o styrka jag kan uppbåda genom cyberrymden. De är ofta i mina tankar även andra dagar, men jag vet att denna kväll alltid kommer att vara speciell i deras liv.

Ludmilla skrev ett inlägg om Linneas sista vecka i tisdags o om minnestriggare några dagar tidigare. Vill du få en inblick i hur det kan vara att förlora ett barn i självmord så är Ludmillas blogg rätt plats, men även om du vill hitta livsglädje o en kamp för livet här o nu, följa deras livsresa de senaste åren. Ludmilla har en fantastisk förmåga att förmedla via ord som får oss läsare att känna in. Tack Ludmilla för att du orkar dela med dig till oss!

Kanske vill även du tända ett ljus för Linnéa ikväll mellan 21 o 23?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

One Comment leave one →
  1. 01 juni 2010 20:58

    Tack snälla du för så fina ord. Det värmer mitt hjärta oerhört!

    Stor varm kram till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: