Hoppa till innehåll

16 grader i vattnet i Roslagen

30 maj 2010

En helg i maj var vi ut till Väddö trakten min dotter o jag, det är min barndoms sommarmarker, o min släkts sommarmarker.
Min pappa o hans syskon var där med farmor redan på 40-talet, varje sommar, på den tiden åkte man båt från stan dit ut.
Då jag var barn åkte vi egen båt, en träsnipa, från barndomens Ingarö o norrut, passerade kusinerna på Siarö o sen vidare upp till faster i Hagmyra o farfar på Fogdö.

Numera har jag en moster o morbror som har stuga på fastlandet, strax intill Väddö kanal. Vi åker dit o njuter av livet vid kusten o ett stillsamt umgänge med släkten. Min dotter fick, under en kvällspromenad, för sig att prova vattnet:


Visst var det varmt i luften, men att bada…. nej, där gick gränser för mig. Som tur är gav dottern upp på ungefär den nivå hon står på bilden. Ännu var det lite för kallt för att doppa sig, dessutom var det kväll o började bli kyligare.

Nästa gång så….

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: