Hoppa till innehåll

Min son tvättar ikväll

21 maj 2010

Eller hmmm…. han gjorde det då jag kom hem från jobbet o det ligger högar med smutstvätt i hallen… Han skulle hålla på hela kvällen sa han. Så gick jag till affären för att fylla på ”tonårsmjölken” o då jag kom tillbaka var han puts veck. Tvättmaskinen gick för fullt men högarna låg kvar på hall golvet.

Tacka vet jag på den här tiden:


Då tog han sig liksom ingenstans….

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: