Hoppa till innehåll

Farligt modernt köksredskap

20 maj 2010

Min son var med o handlade på Coop för en tid sedan o blev överlycklig då han såg denna produkt:


Han BEHÖVDE den verkligen o jag föll till föga o köpte den. De gånger han lagar mat använder han den flitigt, han älskar att strimla gurka, zuchini, morötter o lök till sina wook röror o annat smarrigt.

En morgon nyligen då jag förberedde en grönsakssoppa på ”vad som finns i kylskåpet” så testade jag den. Inte helt lättanvänd faktiskt…. Jag klarade rödbetorna rätt bra men morötterna var svårare. Jag gav upp mojen till höger o använde handen att hålla i moroten med istället.

GÖR ALDRIG DET!!!

Oooops vilket djup snitt det blev i långfingrets främre knoge, kirurgiskt perfekt. Inte ens ont hann det göra. Tyvärr var det höger hands finger så jag blev tvungen att väcka sonen i hans skönhetssömn för att hjälpa mig att strippa ihop såret innan blodflödet kom igång på riktigt.

Tror jag låter bli denna grönsaksstrimlare i fortsättningen o håller mig till mer ålderdomliga o, för mig, mer välkända metoder.

Läs även andra bloggares åsikter om

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: