Hoppa till innehåll

Vem sjutton är den kvinnan?

19 maj 2010
tags:

Jag fick en 40 års present av min syster i USA, jag skulle få gå på styling, inklusive färganalys. Nu har jag äntligen varit dit o kvinnan ställde verkligen en del på sin spets. Bland annat så bytte hon bort alla mina favoritfärger, murriga varma färger som jag älskar o som jag tycker lyser upp mig – hon tyckte de starka klara färgerna på bilden var mina, gärna i kombination med svart:

I en timme höll hon på med sminket….fuktighetskrämer, underlagskrämer , concealer, puder, rouge o s v – oj vad hon fipplade o tuperade mitt hår åt alla håll – jag kände inte igen mig då jag såg mig själv i spegeln. Det gör väl knappast någon annan heller så jag tänkte att det kan jag bjuda på här 🙂 En 40 årig tant (?) hmm, i alla fall inte jag *ler*

Kvinnan pratade en del om manliga o kvinnliga aspekter i min utstrålning o där kände jag igen mig mera, det var faktiskt lite intressant. Jag borde haft en liten mp3 med mig för att spela in allt hon sa som jag kunde haft nytta av att reflektera över, mitt minne är ju rätt kort…

Sen kan jag tycka, att precis som en frisör lyssnar på o läser av kunden, borde en stylist göra det när det kommer till sminkning. Det hade känts mera rätt om hon sminkat mig på ett sätt jag kunnat använda i vardagen, ett sätt som framhäver  o speglar min personlighet o mitt inre väsen – om det nu är möjligt.

Min frisör kan det där tycker jag, hon läser av mig o föreslår saker på MIN nivå, utgår ifrån min kapacitet o intresse att själv pyssla om mig. När jag tittar tillbaka på bilderna från klippningen så blir jag t o m lite sugen att köpa en plattång – den frisyren gav mer uttryck för mig som person o lite kvinnlighet samtidigt 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: