Hoppa till innehåll

Äntligen har jag hittat en diskmedelsmoj!

06 maj 2010

Äntligen har jag hittat en … jag vad sjutton den nu heter:


Jag har sett såna här diskmedels behållare hemma hos vänner under ett par år o alltid frågat vart jag kan köpa en. Någonstans inne i Stockholm har svaret ofta blivit…  inte har jag hittat någon där inte…*suck*

Jag som alltid använder disksvamp o tidigt lärde mig den centralamerikanska vanan att ha en liten mugg diskmedel blandat med vatten att doppa disksvampen i. Det är sannolikt ursprungligen ett sätt att diska som sparar vatten, viktigt i vattenbristens San Salvador, då allt diskas rent med disksvampen o sedan sköljs av. Nu ska jag väl erkänna att jag inte utför alla moment i diskningen enligt vattensparar traditionen…. men jag föredrar ändå denna modell framför den svenska med diskvatten o diskborste.

Så var jag nere i Uppsala o letade andra grejer i en hjälpmedelsbutik på Kungsgatan – o där bara låg den o väntade på mig!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: