Hoppa till innehåll

Reflektion om mitt bloggande – en ny fas?

05 maj 2010

Jag funderar, kanske är det dags för en ny fas i mitt bloggande med mer fokus på att läsa andras bloggar än att skriva i min egen. Jag känner att obalansen är konstig då jag liksom inte hinner med annat än mig själv – vilket inte är mitt vanligaste personlighetsdrag. Normalt lägger jag mer fokus på andra än på mig – när o hur blev jag så självcentrerad o fixerad vid att uttrycka mig att jag började missa andras uttryck???

En svårighet är att jag är en ”allt eller inget person”… då jag hittade Ludmillas blogg läste jag den från pärm till pärm, samma då jag hittade Någons mamma – någons dotter o Heja Abbe o s v. Jag har alltså en tendens att ägna ett par veckor åt att läsa ALLA inlägg på den aktuella bloggen, konstigt att jag inte hinner kika runt i bloggvälden???

Hur vore det om jag läser 5-10 inlägg o återkommer till bloggen istället vid flera tillfällen, söker på sådant som intresserar mig? Är det så ni andra gör?

Kanske kan jag dela med mig av mitt läsande här på bloggen, berätta vart jag varit o kikat o vad som väckts i mig? Tåls att fundera på…

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: