Hoppa till innehåll

En heldag med mina ungdomar :-)

01 maj 2010

En lördagsmorgon nyligen var jag ganska seg, hade inga bra planer för dagen o tänkte tillbringa den vid datorn med fackligt hemarbete. Innan dess ville jag bara ta en sväng till loppis o dumpa lite bortsorterade kläder.

Jag gör ju så, köper kläder på loppis, sorterar ut de jag inte längre gillar efter något år o dumpar tillbaka dem till loppis. Klädcirkeln sluts, återvinning o allt det där… men jag gör det inte av skäl att vara sopvänlig utan för att jag ÄLSKAR att shoppa på loppis. Om min favorit loppis kan du läsa här.

Jag kollade med min son, mer för saken skull, om han ville hänga med – DET VILLE HAN! Så ringde dottern precis då vi var klara att ge oss av, hon ville också med. Vi gav henne 20 minuter att göra sig klar för hämtning- DET KLARADE HON!

Jag vet inte vad det var med mina ungdomar denna dag. Två kors i taket!

Vi hade sen en helt underbar dag tillsammans. Loppis först,där jag köpte dessa kläder:

Sen handlade ingredienser till Chilenska ”completos”, vilket jag skrev om här. På kvällen tittade vi på Avatar tillsammans (den filmen är värd ett helt eget inlägg) o bara mös i sofforna.

Vi har inte umgåtts på detta sätt sedan någon gång i somras, svårt att sätta ord på upplevelsen – men tacksamhet känner jag. Det kändes så unikt, så gott, att det värmde min själ för minst ett halvår framåt 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: