Hoppa till innehåll

En blogg award

28 april 2010

Jag har fått en award av underbara Fatou:

Instruktion; kopiera in awarden, länka till den du fått den av och ge den sen vidare till 7 andra bloggare och länka till dem + berätta 7 saker om dig själv – sprid lite glädje!

Det är roligt att få en award, jag blir glad då någon uppskattar min blogg.

Samtidigt så skäms jag lite, det blir så uppenbart att jag inte lägger så mycket tid på att följa bloggvärlden… Då jag sitter vid datorn så är det ofta för att skriva inlägg på min egen blogg. Jag har ett antal bloggar som jag följer nästan dagligen o läser alla inlägg men sen hinner jag liksom inte mer o därför upptäcker jag sällan någon ny blogg…. *suck vad egotrippat*

Jag inser att jag inte jag inte borde jämföra mitt engagemang med tonårsmorsans/Fatou´s, samtidigt är hon den enda aktiva bloggare jag känner. Då jag ser hur mycket tid hon lägger ner, hur mycket koll hon har på vad som händer o sker, hur många bloggar hon läser o hur hon deltar i o startar egna debatter…. hmmm, kanske rimligare att jämföra mig med mig själv??? O jämför jag med mig själv så har mitt bloggande utvecklats ordentligt sedan jag startade. Många lärdomar o tips kommer förstås från just Fatou – tack goa vän 🙂

Det problematiska för mig blir alltid att dela med mig av awarden till andra bloggare….så jag tänker att den som vill får hämta hem den istället – länka gärna till mig om du gör det så att jag får möjlighet att besöka just din blogg o därmed utöka min bloggvärld 🙂


Här kommer sju saker om mig istället:

  1. Just nu läser jag böcker av Eckhardt Tolle – o inspireras på djupet.
  2. Jag övar mig nu på att stanna mina snurrande tankar med mitt egenuppfunna meditiationsmantra – ”Här o Nu”. Mitt mindfullness i vardagen.
  3. Jag var pojkflicka under uppväxten o har haft svårt att uttrycka min kvinnlighet. Nu är jag i en process av att uttrycka min mjuka o kvinnliga sida, helt för min egen skull o för att balansera mig själv.
  4. Jag har startat projektet lunchrast med tupplur på jobbet – bara för mig för att motverka stress o utbrändhet – ingen kollega verkar vilja delta…
  5. Jag somnar gärna i min bil, t ex på parkeringsplatser. Jag tar fram kudde o filt,  tippar förarsätet bakåt, ställer mobilens alarm o sover sött en halvtimme – kollegorna skämtar visst om detta bakom min rygg….
  6. Jag har i vår skaffat mig orkidéer o har föresatt mig att få dem att blomma om – älskar dessa vackra parasiter!
  7. Jag har en dröm om att åka på utlands semester för första gången i mitt vuxna liv framöver…. men vet inte riktigt om jag vågar… eller om drömmen är bättre på just drömnivån…

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: