Hoppa till innehåll

Balkongen – bästa bikinistället i april

26 april 2010

Jag erkänner – jag ÄLSKAR att ligga i solen o slappa, lyssna på musik, en ljudbok eller t o m läsa en bok ibland. Min solsäsong på balkongen börjar oftast redan i slutet av mars o pågår ofta september ut. Tid att bara vara, utan att göra, utan måsten o ska – varje ledig förmiddag med sol sitter/ligger jag där. Jag har morgonsol o lä så det är skönt att sitta där o äta frukost, i början rejält påbylsad med vinterjacka o filtar men från april brukar bikinin smyga sig fram ur lådan.


Visst är min utsikt underbar – vackrare då det är lite moln än då det är klarblå himmel 🙂

Det är faktiskt skönare att sola på balkongen den här säsongen än under sommaren. Nu är det lagom varmt, inte svettigt, bara skönt. Sen då värmen kommer på riktigt måste jag ha en bytta med iskallt vatten att doppa fötterna i o en sprayflaska med iskallt vatten att spraya kroppen med…. Egentligen föredrar jag att ligga vid en pool på sommaren, men vem f-n har tillgång till en sån….


Det ser antagligen rätt tokigt ut…. det är ju inte ens shortsväder utanför min balkong o grannarna går förbi med jackorna på, medans jag ligger där o njuter i solen endast iförd bikini….

Funderar, föredrar jag balkongen framför utlands semester – tåls att fundera på 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: