Hoppa till innehåll

Förnyat i min meditationshörna

25 april 2010

Jag har tidigare skrivit om min meditationshörna där jag hängt upp min hängmatta ( som sonen ibland byter ut mot en slagpåse). I slutet av mars visade jag ett tillskott i inredningen där o här kommer nästa:


Bilden är inte så skarp då jag valde att visa hur ljuset faller då värmeljusen är tända, det är vackert, stilla o fridfullt.

Buddha huvudet fick jag i 40 års present av min moster o morbror. De visste att jag hade tänkt köpa en sådan under min resa i Vietnam, då resan blev inställd så tog de saken i egna händer o köpte en åt mig i  Hanoi Boutique, som ligger på Södermalm o drivs av en Vietnamesisk kvinna. Den finns med i denna lista över tips på inredningsbutiker i På Stan – nästa gång jag tar mig till Stockholm så bara SKA jag dit.

Läs även andra bloggares åsikter om

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: