Hoppa till innehåll

MediaMarkt – Mammas nya Mecka

22 april 2010

Min dotter har haft otur med sin mobil igen, den har gått upp i rök. Inte bokstavligt alltså men är puts veck. En 21 åring av idag utan mobil – det går bara inte! Vi åkte till OnOff där hon köpte mobilen för ca 8 månader sedan o betalade en försäkring på närmare 400 kr som gäller i ytterligare fyra månader. Gäller, jo, men inte för detta…. förstås, vem blev förvånad?

Då ville dotter till MediaMarkt, det nyöppnade. Jag var tveksam har ju handlat på OnOff i många år o har kort o rabatter o allt sånt. Efter lite övertalning från ungdomarnas sida åkte vi till MediaMarkt o gick in i butiken.

Jag stod mållös o bara gapade, sen kom det spontant: Mammas nya Mecka. Ur min egen mun. O då menar jag inte att kränka muslimer, bara att jag vart oerhört positivt överraskad o vet med mig att till MediaMarkt kommer jag att återvända ofta o mycket.

Man fick inte fotografera härligheten… fattar ni 5000 kvadratmeter butiksyta full med teknik:Så det är klart att jag tog en bild ändå…. men kvaliteten får stå tillbaka då man fotar i smyg. Jag erkänner med lätthet, jag älskar detta. Jag köper mina kläder på loppis o de pengar jag sparar på det lägger jag ofta på teknik, risken att förköpa mig är alltid överhängande – jag är en tekniknörd av stora mått:

En stor skillnad mellan OnOff o MediaMarkt, förutom stroleken på butiken o utbudet, noterade jag direkt vi klev in genom dörrarna – de har SÄLJARE på plats i butiken!!!

Ledsen OnOff, men detta slår ni aldrig o min egenskap som stamkund är flyttad från nutid till dåtid.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer leave one →
  1. 23 april 2010 18:48

    Hehe, glöm inte mig nästa gång du ska dit! Har hunnit in på stället en gång och jag insåg också att det inte blir sista gången, trots att jag inte är så mycket av en tekniknörd. Men däremot är jag en billighetsnörd och den gång jag var där i alla fall, så såg jag många grejer som till och med passade min plånbok! 🙂 Ett prismecka för mig, med andra ord! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: