Hoppa till innehåll

Chilenska Completos, ja vad säger man…

21 april 2010

Mina ungdomar drömde bägge om att äta detta o jag gav med mig. Min dotter har förstås ätit dem under sina månader i Chile o sonen har smakat på någon latinofest i Gävle misstänker jag. Jag har umgåtts med latinamerikaner större delen av mitt vuxna liv, hört talas om dessa completos men aldrig någonsin smakat dem.

Sonens inspiration till att äta Completos kom från detta klipp, killen är tydligen rätt stor inom ungdomsmusiken – rapp? hiphop? eller något åt det hållet. (Misstänker att jag ligger risigt till hos min son om han läser detta)

Så en eftermiddag blev det min världspremiär på Chilenska completos:


Jag tog två bilder på dessa våra hemgjorda Chilenska underverk, den andra bilden ratade min dotter med orden: – Det ser ju ut som en snopp med gegga på.

Hmm… rubriken ihop med den avslutningen….  😉 säger väl inte allt, men tillräckligt. Ungdomarna kanske vill äta Completos fler gånger, jag avstår faktiskt gärna till förmån för något annat.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

5 kommentarer leave one →
 1. 21 april 2010 18:06

  Ååååh! Completos är det godaste som finns!!

 2. 21 april 2010 19:50

  nejdå 😉 bara ärlig hehe!

 3. 27 april 2010 08:24

  Det här var helt obekant för mig! Ser inte ut att passa ihop, men ibland lyckas ju ingredienser passa ihop, som man aldrig trott. Åt en gång fiskpinnar och makaroner och trodde det skulle vara jätteäckligt, men till min stora förvåning så var det riktigt gott! 🙂

 4. car permalink
  18 november 2011 19:40

  Alla ni som skriver om completos, hur man lagar den och vad man skall ha i den, Glömmer faktiskt det viktigaste…..Chilienk aji…. En completo utan aji är ingen completo…!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: