Hoppa till innehåll

Fynd på loppis – igen

14 april 2010

Var på Röda korsets loppis en snabbvända för att lämna lite utsorterat för återvinning/försäljning o hittade denna ljusstake:

Jag gillade stilen, har aldrig sett denna variant tidigare. Jag är allt lite egen i min smak då jag inte ofta gillar sånt jag sett hos andra eller i reklam sammanhang. Jag vill liksom ha egna grejer som inte ”alla andra” har, sånt som tilltalar mig på något vis redan vid första blicken.

Det är inte alltid jag är överens med mig själv i mitt val efter ett par dagar. Ibland köper jag helt absurda grejer som jag verkligen inte behöver o än mindre gillar…. ofta är det då något som påminner om något som jag set någonstans – inte genuint ”mitt” alltså.

Men denna ljusstake känns rätt, än idag 😉

Jag väntar speciellt besök om ett par dagar o då kommer detta ljus väl till pass, men om det ska jag berätta längre fram…

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: