Hoppa till innehåll

Tack käre son för hjälp med bilen

12 april 2010

Min bil har varit oerhört skitig läääänge nu, om jag minns rätt så körde jag den genom en tvättomat på nyårsafton o sedan dess har det varit väldigt ogjort.
I fredagskväll mutade jag min unge son att byta till sommardäck åt mig. Han gör det bra o han gör det fort. Vad jag förstår så får han inte ont någonstans i kroppen utan ser det som lite bra träning.

Det är lite svårt för mig att släppa taget, släppa kontrollen o låta en man – i och för sig min son – hjälpa mig. Jag har ju i alla år skött allt själv, om detta skrev jag här, men nu är det helt krasst så att min kropp inte är i samma form som den brukar o då blir det lite lättare att ta emot hjälp.


Min unge son ville ha mera mutor 😉 så på lördagskvällen föreslog han biltvätt o jag nappade förstås. Även i tvätthallen hade jag svårt att släppa taget men insåg efter hand att han faktiskt kan detta, att han gjort det förr trots att inte jag har lärt honom. Han var noggrann o gjorde allt perfekt!

Jag passade på att dammsuga o torka damm inne i bilen under tiden, det var lagom ansträngning för min del…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: