Hoppa till innehåll

Vårtecken i Uppsala idag

11 april 2010

Äntligen lite sol igen – jag har längtat sedan sist den visade sig 🙂

Jag har suttit på min balkong o njutit i lä för blåsten, då värmde solen riktigt gott. Plötsligt fick jag besök där på balkongen, detta vackra vårtecken dök upp:

På eftermiddagen var det en ung ung man som tränade Taiji Quan på gräsmattan på vår bakgård, jag njöt då med – fast bakom persiennerna *ler*. Jag har tidigare nämnt Taiji i ett inlägg här, både min kropp o själ vill så gärna träna detta. Så jag njöt faktiskt inte enbart av att se den unge mannen träna, utan även av känslan som uppstår i min kropp då den uttrycker önskan att röra sig på detta kraftfulla sätt.

Jag följde min dotters väninna till tåget o på vägen tillbaka hittade jag syrénknoppar:


Jag erkänner – jag älskar våren!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: