Hoppa till innehåll

Min dotters 21 årsdag

11 april 2010

Jag lovar, jag har inte glömt bort henne 😉 Men hon ville inte firas alls i år så jag avvaktade lite med att skriva om hennes stora dag. Då hon fyllde 20 förra året skrev jag så här. Då bodde hon ännu i Chile o påverkade inte mitt bloggande så direkt som hon kan göra numera, men ofta indirekt i och för sig.

I år åt vi tacos o tårta tillsammans, hennes pappa, hennes två bröder o jag  – o så hade vi lappgömma med påskägg. Hennes lillebror på pappas sida, jämnårig med ynglet, hade aldrig letat påskägg med lappgömma tidigare o var helt underbar då han sprang runt o letade. Dottern hade denna härliga nyinköpta tröja på sig dagen till ära:


Ibland undrar jag vem av oss som har mest åldersnoja, hon eller jag 🙂


Hon hade varit o shoppat lite skor också…. o jag bara garvade. När f-n har man på sig rosa högklackade skor? Men hon äääälskade dem förstås. Tror hon bytte dem mot ett par svarta sedan, jag garvade väl för mycket…

Jag vet. Jag är helt värdelös på mode, än värre på skor. Köper helst endast på second hand o bara ingådda underbart sköna skor – jag vägrar få mer skoskav o blåsor på mina stackars fötter detta liv.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: