Hoppa till innehåll

Jag är frisk!!! – nu ska bara kroppen fatta det oxå ;-)

02 april 2010

Min MRT var u.a. – inget fel i skallen alltså!

Nu återstår bara att kroppen ska förstå att inget är fel ”på riktigt” o påvisbart enligt den Västerländska läkekonsten. Att min kropp är i obalans är förstås ändå tydligt o det får jag jobba vidare med enligt andra metoder. Jag har ett inlärt mönster att inte tillåta mig själv att vara sjuk vilket jag skrev lite om här, även det måste ja ta itu med – dags att jag lär mig lyssna på min kropps egna signaler o tar dem på allvar.

Jag har nu varit sjukskriven för yrsel i 5 veckor… tror jag att det är…jag har känt mig ganska frustrerad o maktlös under denna period, de första veckorna i mars var jag faktiskt riktigt deppig. Ändå har jag gjort mitt bästa för att aktivt försöka jobba med att bli bättre här skrev jag om det.

Jag har sedan dess utökat med att promenera en stund varje dag, det är inte direkt behagligt men viktigt att provocera balanssinnets gränser o på så sätt vänja kroppen med vinglet. Däremellan vilar jag o tar hand om mig själv.


Häromdagen passerade jag 4H gården i Gränby under min promenad, det luktade ensilage o jag andades in lääänge. Jag har aldrig gillat ensilage lukten egentligen, åtminstone inte då jag bodde på landet – men nu i stan är det annorlunda.


Att vara ute i naturen en stund varje dag o insupa allt det vackra, alla dofter o ljud är en lisa för själen, samtidigt som kroppen får sitt.

Nästa vecka ska jag få börja nosa på jobbet igen, bara två timmar om dagen – men jag längtar faktiskt dit 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: