Hoppa till innehåll

Kvinnorna på 10:e våningen

30 mars 2010

På vägen hem från Stockholm en eftermiddag köpte jag mig en pocketbok jag blivit tipsad om.

Den utspelar sig i Hanoi, Vietnam o handlar bland annat om prostitution o handel med barn. Dessutom kulturmöten via huvudpersonen som är biståndsläkare o kvinnoöden i olika former via Vietnams historia.

Jag började läsa på perrongen, fortsatte på tåget o sen bussen hem. Väl hemma läste jag vidare medans jag lagade mat o åt, sen avslutade jag boken i hängmattan samma kväll… En bra bok alltså o läsvärd.

Klickar du på boken så kommer du till Bokus som säljer den för 42 kr.

Här finns en recension från Kulturbloggen o här en annan från Deckarhuset.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: