Hoppa till innehåll

För 40 år sedan

25 mars 2010

Såg jag dagens ljus… eller såg (?) jag ser inte ut att titta alls. Mina föräldrar hörde mig i alla fall skrika för första gången då på Nacka BB 😉


Ja, vad ska jag säga… åren går o jag står nu mitt i livet. För mindre än två veckor sedan blev jag farmor, om det kan du läsa här.

Om jag känner mig gammal? Näe, inte direkt men visst känns det i kroppen att jag inte längre är pur ung 😉 Ont lite här o där, vinglig o dan…

40 års kris? Hmm, jag tycker det mer känns som om insikterna kommer tätare nu än tidigare i livet. Visst gör det ont ibland o visst gråter jag en del men jag hittar också en ny frid o tillförsikt. Kriser är som språngbrädor rakt in i framtiden, enda bekymret är om man gråter så mycket att språngbrädan blir ”snorhal” då finns det risk för att halka *ler*

Då jag jobbade inom äldre vården brukade jag ibland prata ålder med pensionärerna. De kände sig sällan som den ålder de hade på pappret, de kändes liksom inte så inuti, de kände inte alltid igen det skröpliga ansiktet de såg i spegeln.  Inne i ens sinne lever alla åldrarna kvar, som minnen tankar o känslor. Åldrarna kan glimta fram, allihopa, o synas i ögonen då själen halkar i balans då o då.

Det var idag jag planerat ligga på en strand i Vietnam *depp* det var många turer o beslut fram och tillbaka innan resan slutligen blev inställd. Idag har jag istället jag dragit 10 mil norrut för att bara VARA o njuta av dagen med en kär syster.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

4 kommentarer leave one →
 1. 25 mars 2010 22:07

  Jättegrattis på födelsedagen. Massor av allt gott till dig./Någons mamma

 2. 26 mars 2010 07:04

  Hoppas din dag var alldeles underbar, och det är ngt
  med att fulla 40 .
  Igår fick jag ngn slags kris över att jag fyller 42 år, det kändes bara som att det gick alldeles för fort just nu.
  Är Bodil i Sverige?? Är det henne du skulle träffa
  kram min vackra kusin

  • 26 mars 2010 10:56

   Tack Susanne 🙂

   Nej Bodil är inte i Sverige, jag har valt att ”adoptera” syskon i mitt liv *ler*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: