Hoppa till innehåll

It will pass

24 mars 2010

Igår var jag så äntligen till Enköping på magnetröntgen…


Fantastiskt att detta lilleplutt sjukhus har flera månaders kortare väntetid än Akademiska….har ingen aning om när jag får svar på den undersökningen då jag inte har något planerat återbesök till min läkare.

På något absurt/komiskt sätt känner jag mig blåst idag. Självklart visste jag att undersökningen inte skulle ta bort yrseln, illamåendet, värken o tröttheten. Ändå måste jag undermedvetet o barnsligt haft den drömmen gömd i mitt inre… idag känns det pest att må så här.
Jag mår, objektivt sett, varken bättre eller sämre än igår. Vinglig som f-n, illamående, ont i huvudet, stel o ledbruten o trött, det nya lilla tillskottet i måendet benämns FRUSTRATION.

Har suttit på balkongen, i solen, o lyssnat på en ljudbok på engelska på förmiddagen, författaren säger: ”it will pass”. Jag försöker ta in, acceptera att jo han har så rätt Eckhart Tolle:
Det går över, det går alltid över. På ett eller annat sätt, någon gång, oavsett hur tungt det känns i nuet.

Jag tror dock jag måste börja med att just nu o just idag acceptera att jag känner mig frustrerad över att få vänta på att det ska gå över… jag vill att det ska gå över på mitt sätt, NU helst igår, eller ännu bättre – aldrig ha dykt upp i mitt liv!

Misstänker att även frustrationen som finns i mig går över endera dagen eller stunden 😉 En dag i taget

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: