Hoppa till innehåll

Bloggaward Sunshine

17 mars 2010
tags:
Jag fick en härlig award från underbara Fatou häromdagen – tack goa vän!
En solskens award som fick mig att le varmt invärtes, bilden väcker naturens glädje i mig med sin vackra blomma mot den blåa sommarhimlen.
Så här går det till.

1. lägg upp bilden på din blogg
2. ge utmärkelsen till 12 av dina vänner,
länka till dem och tala om för dem att de har fått utmärkelsen
i kommentarsfältet på deras sida.
3. länka till den som har givit dig utmärkelsen.
Ta hem awarden om ni vill, eller låt bli. Det är helt frivilligt, jag vet ju att en del inte vill ha awarder, men för min del tycker jag att det är härligt att få lite uppskattning då och då! Och som vanligt gäller det att publicera den på sin egen blogg och skicka den vidare, till de bloggare som man vill.

Så är det det där med att vara tidsbristens kvinna 😉 jag hinner inte med riktigt som jag skulle vilja…. Trots att jag för närvarande är sjukskriven på heltid, min tid går till största delen ut på att vila o mjukträna kroppen samtidigt som jag försöker underlätta livet på neonatalen för min son o hans alldeles nya lilla familj.
Jag kommer att länka till andra bloggare enligt instruktionen, men någon o litet i taget. Då jag gör det uppdaterar jag detta inlägg med den nya länken till den aktuella bloggen. Känner att just nu hinner jag inte. En dag i taget.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: