Hoppa till innehåll

Jag blev farmor idag – 39 år gammal

12 mars 2010

Tanken var att jag skulle hinna fylla 40 år innan tösen kom, nu är jag bara 39 o hon ville inte vänta 😉

Jag är tacksam att hon inte föddes för två veckor sedan då hon var på väg men hejdades, om detta skrev jag här. Tacksam att hon fick ytterligare två veckors utveckling o tillväxt i livmodern. Tacksam att hon verkar klara sin tidiga ankomst bra.

Jag skrev ett inlägg om då jag fick kännedom om mitt förestående farmorskap, här, då jag även kom in på hur det var för mig att bli förälder tidigt. Det är inte alltid så lätt, snarare ofta ganska svårt o komplicerat – ändå är det värt varje stund. Universums storhet öppnar sig – ett underverk kommer till.

En dag i taget.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: