Hoppa till innehåll

En förmiddag i balkongsolen

08 mars 2010

Jag borde väl inte fortsätta tjata om att jag egentligen skulle legat på en varm strand långt borta dessa veckor…. tyvärr kommer nog den o liknande kommentarer följa mig en längre tid, tills deppet går över eller vart det nu ska ta vägen.

Hur som, i lördags sken solen då jag vaknade. Jag dukade en frukostbricka:

Fullt påklädd, med vinterjacka, fårskinnstofflor o en yllefilt om benen satt jag sedan där i solen o njöt. Solen värmde, i alla fall stundvis, i ansiktet. Min solstol är fällbar o därmed var yrseln hanterbar.


Detta är min effektivaste meditationsform, tankarna kommer o går, jag lyssnar på fåglar som sjunger, snön som smälter högljutt droppande. Detta är min bästa avkoppling i tillvaron o inte utbytbar mot något annat, solen är inom räckhåll på min balkong ända fram till lunchtid 😉

Jag ignorerar allt o alla då balkongen är min egna helt privata sfär, endast vid ett tillfälle har jag blivit störd om det skrev jag här.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: