Hoppa till innehåll

Bakslag o deppighet

08 mars 2010

Igår var jag så glad o tacksam, det kändes som om en vändning var på gång – jag orkade ju till o med stå upp o duscha (!)

Idag är balansen/yrseln värre än på länge o värken i kroppen tillbaka med full kraft. Den diffusa huvudvärk som inte är migrän o som bara ligger o lurar är tillbaka den med o jag vet ju att de är de dagarna som bakslagen kommit hittills. Jag hade förstått mina vadmusklers protester om jag varit uppe mycket igår o låtit dem parera balansen, men jag tog det lugnt satt o låg hela dagen (förutom den där stunden i duschen på morgonen).

Jag kan inte ens tillnärmelsevis jämföra mig med det Ludmilla gått o går igenom, men jag känner igen mig i hennes inlägg Att tappa nuet. Jag har visualiserat hur det kommer att kännas att ha kraft i kroppen igen, att kunna planera en dag eller i alla fall ett par timmar. Att få vara tillbaka på jobbet full med kraft o energi för att möta alla underbara kollegor o mina härliga patienter.

Nu känns det mest hopplöst o tårarna trillar för minsta lilla. Självömkan? njae jag vet inte, jag ids inte ens tycka synd om mig själv som det är nu – men visst deppar jag, eller ”grisar” som min dotter helst kallar det.

Försöker distrahera mina deppiga tankar o känslor med att lyssna på ljudböcker (hade ett gäng på datorn tänkta för lata stranddagar i Vietnam)  o att läsa bloggar de stunder jag orkar. En dag i taget…

Vad jag förundras mest över dessa dagar hur det kommer sig att bloggen plötsligt fått så många läsare…. vilka är ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser
3 kommentarer leave one →
 1. 08 mars 2010 20:26

  Känner mycket med dig.Tråkigt med resan, men också kämpigt att du är sjuk. Det är bra att du visualiserar. Hoppas det vänder snart. När jag har det kämpigt brukar jag läsa uppbyggliga böcker, ibland, inte alltid hjälper det mig. Två böcker att rekommendera Kaj Pollack; Att välja glädjen och Robert Sharma; Munken som sålde sin Ferrari. (Bara titeln på den sista boken är härlig) Kramar /Någons mamma

  • 08 mars 2010 21:07

   Tack goa mamman,

   Vi brukar allt använda liknande metoder du o jag 🙂 Men när jag grisar som nu så liksom IDS jag inte ens fast jag VET att det brukar hjälpa… hmm, det kanske är självömkan ändå o lillpluttan i mig som behöver…

   Jag har läst Sharmas bok o uppskattar den jag med, Pollack har jag i bokhyllan men har alltid haft svårare för att ta till mig. Jag ska nog dra igång Kåver/Nilsonne… imorgon 😉 *Ler lite* jag skrev faktiskt ett inlägg om detta (den 16 november -09) att ha alla verktyg o förutsättningar för att göra bra val men ändå inte välja dem.

   Tack för din omtanke *godnattkram*

 2. Nadina permalink
  08 mars 2010 22:14

  Det är visst fler som tycker att du ska ”grisa” mindre och läsa inspirerande och energigivande böcker… Stor Kram och massa Kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: