Hoppa till innehåll

Glömda vindruvor – var det jag som gömt dem?

06 mars 2010
tags:

Då jag kommit hem från Örebro påbörjade jag upp packningen av mina väskor, de som skulle följt med till Vietnam. Ville inte ha dem liggande på mitt sovrumsgolv då depprisken var för uppenbar varje gång jag såg dem.

När jag skulle ställa in de oanvända solkrämerna så hittade jag detta:


Ihoptorkade vindruvor…

Hade jag ställt dem där? Gömt dem för sonen? Hur jä..la dåligt är mitt minne egentligen? Jag mindes att jag köpt vindruvor o att sonen gamade i sig o att jag tänkte tanken att jag borde gömma undan dem om jag skulle få smaka några själv – men att jag skulle har gömt dem, o just där – helt tomt.

Jag tog en bild på eländet o tänkte detta måste jag berätta om på bloggen, sen vid middagen tänkte jag bjuda mina ungdomar på ett gott skratt o berättade för dem.

Jag: – O jag minns faktiskt inte ens att jag gömt dem, att jag har taskigt minne det visste jag men inte att det var så dåligt!

Dottern: Oj då, det var jag som gömde dem för brorsan, men jag glömde berätta det för dig.

Så kan det gå…. Jag är i alla fall tacksam för att jag fick veta att det inte var jag som gömde o glömde 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: