Hoppa till innehåll

Vad är väl en bal på slottet…. eller en semester i Vietnam

03 mars 2010

… om inte helt underbar….

Idag är det mycket självömkan i mig. Nu skulle vi ha varit på plats på Phu Quoc, ha checkat in på hotellet o ha hunnit ta oss ett första bad i havet.

Istället har jag ätit årets första balkongfrukost, väl påpälsad med ytterkläder o filtar för att, om möjligt, känna lite värme. Jag behövde få känna solen i ansiktet o ja, kanske värmer den lite om jag anstränger mig då jag känner efter.

Jag gissar att det är tur, i oturen, att jag inte gjort någon semesterresa på 25 år. Att jag aldrig som vuxen planerat o genomfört en semester. Det var liksom så overkligt ändå att jag nu då det inte blev av mer känner det som om jag vaknat ur en utopisk dröm. Det var nog aldrig meningen, jag vaknade upp o livet gick vidare i sina vanliga banor.

Väskorna är upp packade o undanställda, solkrämer o annat undangömt. Det är som om det aldrig funnits en resa.

Men visst, självömkan gnager i mig o jag vill helst bara dra täcket över huvudet o somna för att vakna upp på stranden i Vietnam.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: