Hoppa till innehåll

Tänk om livet flöt enligt planerna – hur skulle det då se ut?

28 februari 2010

Jag hade planerat in 3 veckors semester nu, två av dem skulle jag spendera med min unge son i Vietnam på min första semesterresa i vuxenlivet – min 40 års resa….

Men planerna förändrades drastiskt o resan är inställd av hälsoskäl. Doktorn på vårdcentralen, han jag skrev om här, fattade beslutet åt mig – lätt för honom, j-ligt svårt för mig. Jag ska till akademiska på måndag o träffa en specialist, funderar just nu över hur jag kommer att känna det om/då hon säger att ”du det är nog utmattning”…. om min resa blev inställd för att kroppen beter sig pga att jag slitet ut den….. *suck*

Jag hade planerat att bli farmor i maj, eller det var väl inte min plan utan snarare ett faktum 😉 Nu befinner jag mig i Örebro o inväntar en sannolik förtidig förlossning, vecka 29 känns väl tidigt…. en fjärdedel av graviditeten återstår men känns osannolik i nuläget.

Tur ändå att vi inte hann åka till Vietnam, hur skulle min son ha mått därborta i detta läge…. o inte hade jag kunnat åka o lämna honom ensam i detta känslokaos, svårt nog för en vuxen att hantera – än svårare för två 17 åringar.

En dag i taget…. o så minns jag ”man får inte mer än vad man klarar av” – men nog fan känns det så ibland…..

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer leave one →
  1. 01 mars 2010 09:29

    Men lilla vän, nu blir jag uppriktigt ledsen för din skull! Verkligen! Kikade in för att se vilken dag det bär av och hoppades kunna önska en fin resa, om du inte hunnit iväg. Nu blev jag bara ledsen. Skönt att du verkar ta det med gott mod i alla fall…!

    Kram! ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: