Hoppa till innehåll

Hur jag hjälper min dotter med städning

27 februari 2010

Min vuxna dotter flyttade hemifrån i september, hon var redan självständig efter två lååånga perioder i Chile. Här i Uppsala hyr hon en underbar liten etta i andra hand o jobbar på en av mina före detta arbetsplatser. Hon trivs o utvecklas i livet o det är underbart att få följa henne lite på avstånd.

Min dotter har en liten söt egenhet bara, hon har svårt att företa sig något hemma då hon är ensam – o det är hon ju allt som oftast eftersom hon bor ensam….. Häromveckan messade hon mig o bad mig ringa då jag var på väg hem från jobbet, vilket jag gjorde. Hon erbjöd mig middag o en skön soffa att vila på hemma hos henne – så att hon kunde få städat.

Alltså, inte så att jag skulle städa, nejdå, hon skulle städa o mitt bidrag var bara att ligga på henne soffa o slumra under tiden. Jag åt god mat, somnade under ett antal filtar o vaknade efter någon timme av doften till varma mackor. Hon hade då städat o diskat klart o bjöd på fika.

Hon är en underbar dotter, den goaste jag känner 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: