Hoppa till innehåll

En systers matlagningsinstruktion

26 februari 2010

Eftersom min unge son tagit skoluppehåll krävde jag häromveckan att han skulle laga mat tills jag kom hem från jobbet, åtminstone en gång. Förut då han gick i skolan o jobbade var ju det ursäkten till att inte vara delaktig i hushållsarbetet – han var för TRÖTT, hade ju jobbat hela dagen o bra mycket mer o hårdare än jag…. Nu gör han typ INGENTING på dagarna o ändå är det stiltje i hans del av hushållsarbetet, trots att jag jobbar fulltid o inte är riktigt kry.

Tydligen behövde han lite assistans av sin syster till matlagningen:


Ja, vad ska jag säga… han valde att ta det tre STÖRSTA vitlöksklyftorna han kunde hitta (jag stinker nog vitlök ännu) o fyllde på med en rejäl mängd ketchup som extra krydda…. men jodå, godkänt blev det.

Tack älskade unge man för att du lagade mat igen! Jag ser fram emot en snar repris, fast med annan maträtt 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: