Hoppa till innehåll

Less på farmville – jag tar en paus

25 februari 2010
tags:

De sista veckorna har jag börjat ledsna på att så, ploga o skörda på Facebook.

Det var i höstas som Mabou startade farmville åt mig o lärde mig grunderna, därefter har jag lekt nästan dagligen vilket jag skrev om här. Inte så att jag känt mig ”addicted” men viss sjutton tar det tid att fippla med det. Tid som jag kunde använda till annat, kanske t o m till mindfullness/medveten närvaro vilket borde vara betydligt sundare.

Men eftersom jag tyckt att det varit roligt har jag fortsatt. Nu börjar det alltså tråka ut mig o jag tänker ta en paus. Jag misstänker att jag skulle behöva lite ny Mabou inspiration för att åter tycka att det är kul… men jag hinner aldrig ta mig samman o masa mig hem till honom o hans mamma.

Det komiska med farmville är att man inte förlorar levels då man låter gården stå i träda, så skulle jag få lust att leka igen framöver så är det bara att fortsätta där jag pausar nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: