Hoppa till innehåll

Ännu vinglig o ganska ynklig men snart är det semesterdags

23 februari 2010

Jag har jobbat en vecka nu, kämpat mig igenom dagarna så gott jag kunnat, det mesta av min lediga tid tillbringar jag ännu i horisontalt läge. Det är oerhört obehagligt att gunga omkring o tröttar ut mig ordentligt då jag hela tiden måste parera känslan av att vara på väg att falla.

Igår lyckades jag ta mig genom tågkaoset in till sthlm igen för ytterligare en dag i Liljeholmen. Visst är det fantastiskt att så fort jag ska ta mig in dit så ställs ALLA tåg in. Jag löste det genom att köra halva vägen o ta pendeln istället…. Det ska bli spännande om vinglet blir värre nu då jag åter utsatt mig för tågåkande.

Jag fryser som en gris på dagarna (men det gör väl de flesta i denna kyla) o svettas klimakterialt om nätterna. Jag har ingen kraft över till något, allt får förfalla just nu, förbereder packning i tio minuters pass. Skulle vilja ha ork o kraft att umgås med vänner, åtminstone på telefon… känner mig som den mest o-sociala kvinnan i stan.

Snart är det dags för semester på varmare breddgrader o jag hoppas att jag är i bättre form då… samtidigt som det känns osannolikt då jag nu vinglat omkring i dryga tre veckor o det inte verkar ge med sig. Har ett par läkarbesök inbokade under veckan som kommer, kanske blir jag klokare av dem kanske inte. Den som lever får se – o lever gör jag, det gäller att försöka ha lite perspektiv mitt i eländet 😉

Jag längtar till värmen, till solen, till havettill denna strand…

Snart så är vi där! Blir det bloggtorka här så vet ni varför…

Kanske blir kroppen lättare i värmen (?) jag håller tummarna!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: