Hoppa till innehåll

Min lilla laptop – så underbart användbar som minnes stöd

18 februari 2010

Jag berättade nyligen att jag köpt en begagnad liten Acer Aspire One av min dotter.

Helt underbart är det att när som helst kunna plocka upp den ur ryggsäcken o skriva ner mina tankar, funderingar o annat som passerar i huvudet. Det blir mest blogginlägg, de flesta hamnar i hög bland utkasten o filas vidare på hemma. Jag behöver inte längre hålla allt i huvudet, jag som har så svårt med mitt minne….

På tåget har de till och med el urtag – underbart SJ! Ingen fri surf hade de däremot o betala tänker jag INTE göra. Självklart sökte jag andra trådlösa nätverk att nyttja men de goda tågresenärerna höll sig väl med skyddade mobila små stickor…

Det är som att han en mobil anteckningsbok. Jo, jag har haft en anteckningsbok i ryggan länge, för att kunna skriva ner sånt jag vill komma ihåg – men sen glömmer jag ändå att titta i den, eller då jag ser mina små anteckningar så minns jag ändå inte vad det var som var så viktigt med det jag kluddrat ner…. Jag älskar att kunna skriva närhelst andan faller på 🙂

Inför vår Vietnam resa har jag dessutom fyllt den lilla godsaken med ljudböcker, snabbt o behändigt kan jag (om allt går enligt min plan) kunna byta ljudbok i min mp3 så ofta jag vill….

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: