Hoppa till innehåll

Kina soppa – vad gör jag för fel….

14 februari 2010

Det är bara att erkänna, jag har misslyckats igen med min kina soppa. Eller egentligen är det nog inte soppan det är fel på utan mig själv… jag klarar helt enkelt inte av att äta den, mina smaklökar vägrar. M* gav mig ett nytt recept häromdagen o jag har kokat o mixat o prövat men kväljs, känns som om jag är ett rätt hopplöst fall 😦

Den förra ingredienslistan jag fick av M* var bättre, men även då hade jag svårigheter att få i mig den smaklösa soppan… Så här har det varit nästan varje gång jag gjort kina soppa.

Andra försöket med förra soppa koket så gav jag upp ursprungsmodellen o gjorde ”riktig” soppa istället – jag la till en buljongtärning o lite purjolök. Fantastiskt vilken skillnad det gjorde! Men jag misstänker att det inte räknas…

Soppan tog slut på ett par dagar, mot att stå o bli gammal o unken i kylen. Jag vet inte om det är ett godkänt alternativ enligt kinesisk medicin men tänker att jag får i alla fall i mig de grönsaker min kropp behöver… kanske hjälper det något (?)

Hur som så tror jag att det är rätt smart att skriva som jag gjort på locket till soppan – ynglet låter bli den, tror väl att den är superäcklig 😉

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: