Hoppa till innehåll

Rotsaker – mer av kroppens behov

09 februari 2010

Jag skrev nyligen om min förkärlek till rödbetor som maträtt. Ett annat matbehov som pockar på alltemellanåt är rostade rotsaker, så gott o läckert. Det är rätt häftigt att mer o mer ha ett sug efter sådan här mat, istället för att ha sug efter choklad eller chips 😉

Det kan vara lite svårt att komma på vad jag ska ha till… äter ju så lite kött numera. Ibland blir det quorn o ibland någon kryddig korv, ibland endast dessa rotsaker. Jag vet att det är rimligt med proteiner i någon form till men mina vanliga bönröror platsar inte riktigt som tillbehör.

Jag har en väninna som gör himmelska rotsaks gratänger, men det har jag ännu inte lyckats med. Endera dagen så går jag vidare med det projektet, ska bara hitta ett bra recept som inspiration.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: