Hoppa till innehåll

O se det snöar igen – men SJ klarar sig någorlunda

03 februari 2010

I eftermiddag smet jag tidigare från utbildningen, kurskamraterna hade HLR utbildning vilket jag nyligen gjort. Då jag såg att det åter börjat snöa bangade jag ur o drog mot T-centralen. Tur var väl det. Inställda tåg o försenade tåg….Vad jag förstår på SJ´s hemsida väljer de att ställa in vartannat tåg i rusningstid – i förebyggande syfte – hela veckan ut. Som skäl anger de att de måste hinna snöröja växlarna…ja, vad ska man säga om detta (?)

Lyckades komma med ett regionaltåg som bara var en halvtimme sent, nästa som skulle avgå var redan inställt. Idag är jag ändå tacksam att jag kan åka med SJ, jag kan bara tänka mig hur det ser ut på pendeltåg o upptåg i eftermiddag….

Så nu sitter jag här på en dubbeldeckare o mår illa, det är lika illa som att åka X2000. I morse tyckte jag att det gick bra… kanske ska jag sitta på nedre botten(?) Får väl pröva mig fram… det är helt otroligt vad jag är känslig. Att gå på Gröna Lund o åka karusell vore för mig rena tortyren 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: