Hoppa till innehåll

Rödbetor – om kroppens behov

27 januari 2010

Av o till, då jag lyssnar på min kropp, får jag ett sug efter rödbetor.Varför vet jag inte egentligen, bara att jag längtar efter rotfrukten, smaken av den o känslan i kroppen av nöjdhet då jag ätit. Låter säkert mysko… men ju mer jag övar i att lyssna på min kropp, ju mer av dessa små mysko grejer dyker upp i min vardag.

Jag älskar den ryska rödbetssoppan Borsjtj (eller hur det nu stavas) o gör ofta storkok på rätt många liter då jag gör den. Nu har det blivit så att även mina ungdomar gillar denna soppa o litrarna går åt o äts upp inom något/några dygn.

Jag vill ha den med gräddfils klick, toppad med persilja 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer leave one →
 1. 27 januari 2010 09:05

  Men jag vill ju prova har du bra recept att lämna ut???
  KRAM

  • 27 januari 2010 21:25

   Goa du,

   får kika efter receptet till helgen, nu måste jag hinna sova innan nästa tåg o SL kaos drar igång imorgon bitti 😉

   Kram till dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: