Hoppa till innehåll

Börjar det märkas på mig? – om mansabstinens

16 januari 2010

Vid lunchbordet på jobbet kom vi in på ett konstigt ämne häromdagen. Hur vi hamnade i det o hur orden föll minns jag inte riktigt men…

En kollega sa att jag sett honom med bar överkropp (!)

Jag: Jaså, det minns jag inte

Kollegan: Jo, du tog blodtrycket på mig.

Hmm, det mindes jag dessvärre inte (då menar jag inte dessvärre blodtryckstagningen utan dessvärre överkroppen) O i min tankevärld rusade det runt – har han rätt, har jag sett honom med bar överkropp… hur f*n har jag kunna glömma det ?? Söta funderingar i ämnet rumlade runt en stund i mitt huvud. Jag som i hemlighet drömt om att få se hans bara överarmar… hur f*n kan jag ha missat detta i min minnesbank.

En chef satt tyst o åt bredvid oss, lite tankspridd som han alltid är, o fällde strax kommentaren:

Chefen: Vadå, har syster sett X naken? eller vad pratar ni om, jag satt o undrade vad ni har ihop.

Jag lyckades parera rätt bra med kommentarer om patienter som ”spelar” detta som något kul då jag ber dem ta av sig tröjan för att undersöka dem. Men i min lilla skalle snurrade det av annat.

Vad tyder då detta på? Börjar det märkas på mig att jag inte skulle ha något emot att kika lite närmare på en karl? Är jag abstinent? eller börjar jag bara tillåta mig själv att reagera som kvinna? Efter så lång tid av spärrade tankar åt detta håll.

Den som lever får se – o jag vill se! vad kan ni ju bara gissa *fniss*

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

One Comment leave one →
  1. 16 januari 2010 14:18

    hahahahaa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: