Hoppa till innehåll

Äntligen nyklippt

15 januari 2010

Igår kväll var jag till frissan efter jobbet. Jag bara älskar denna frissa o denna salong, hemtrevligt o familjärt. Hon klipper o färgar, fönar, plattar, lockar o trixar. Så här såg jag ut då hon var klar:

Nu vet jag ju, av erfarenhet, att det aldrig ser ut så här igen – förens nästa gång jag går till henne. Jag äger ingen plattång, men framförallt inte engagemang o ork att bry mig så mycket om min frisyr.  Tvätta, borsta, ev torka o sen till jobbet är min vanliga ”stil”.

Men visst är det kul för en kväll 😉

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: