Hoppa till innehåll

12 år utan Pappa

05 januari 2010

Idag är dagen då min pappa tog sitt liv o detta är den plats han valde. Jag besöker den fortfarande någon gång per år då jag är i trakten, står där o förundras över den plats han valde åt sig o åt oss, tänder ett gravljus o är närvarande med minnet av pappa.


Jag skrev ett längre inlägg om min pappa förra året, om hur det var då han tog sitt liv 1998. I höstas var jag o lyssnade på Ludmilla som berättade om hur det var – och är –  då hon förlorade sin dotter genom suicid o då fick jag nya tankar o en ny acceptans.

Saknaden finns kvar men förståelsen har djupnat med åren.

För drygt en månad sedan tände jag ett ljus för min pappa på hans 70 års dag. Idag vill jag åter  tända ett ljus för pappa,  med detta är invirat i taggtråd. Det är skillnad på födelsedag o dödsdag.

Jag tror det var lite så här pappa upplevde en stor del av sitt liv, som omsluten av taggtråd.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: