Hoppa till innehåll

Underbara utklädda ungar

29 december 2009

Min dotter satt en kväll nyligen o tittade igenom sina fotoalbum, med alla barndomens o uppväxtens bilder. Albumen står ännu kvar hos mig, trots att hon flyttat hemifrån. Ett par kvällar senare fick jag hjälpa henne att scanna in diverse bilder o lägga på ett usb minne.

Egentligen så borde jag väl göra det med flertalet bilder, den dagen hon (o senare ynglet) tar med sig sina album kommer jag att sakna dem o vilja ha egna album. Deras barndom o uppväxt är ju en stor del av mitt liv o bilderna viktiga även för mig.

Hon hittade några guldklimpar till bilder:

Lillebror var nog den som oftast blev utklädd, i alla fall i den här åldern, hon valde att enbart sminka sig… Men det finns bilder på henne i alla möjliga underbara utklädnings utstyrslar, från tidigare ålder. Det kommer mera…..

Läs även andra bloggares åsikter om ,

One Comment leave one →
  1. 01 januari 2010 01:17

    MAssa Kråmgel jag hatar den svenska vården vadåå världsbäst mohahaha
    Jag vill önska dig ett gott nytt år KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: