Hoppa till innehåll

Ett tonårsyngel bättrar sig

25 december 2009

Min unge son kom ut med disk från sitt rum häromdagen, han diskade den inte men den kom ut i köket åtminstone. Han var även mycket noggrann med att påtala att det var bara LITE disk han haft på rummet.

Den unge mannen tycker att jag ska vara överlycklig nu då han skärpt sig så markant o då hans rum varit i acceptabelt skick i säkert två veckor.
Hur det varit innan kan du se o läsa om här, här, här, här, här, o här. Han har även gjort tillfälliga ryck förr, om det kan du läsa o se här, här o här.

Som ett tips till andra desperata tonårsföräldrar vill jag påstå att det gått åt det bättre hållet sedan jag började blogga på ämnet mera kategoriskt o då även lägga ut bilder på elendät.

Visst är jag glad att han lärt sig en läxa. Visst är jag glad att han börjar agera med ett något vuxnare ansvar. Men det är faktiskt inte främst för min skull jag gläds, det är för hans egen, han behöver kunna elementär ordning o städning i sitt vuxna liv. Det är väl det som är tanken med att vi tonårsmammor tjatar o gnatar, att vi aldrig ger upp. Inte f-n är det för att vi tycker det är så förbannat roligt att ständigt hamna i gräl med våra unga telningar.

Visst jag ska glädjas med honom. Men hotellverksamheten ligger ändå nere 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: