Hoppa till innehåll

Sånt som gläder min själ o lite längtan efter mer

14 december 2009

Har precis kommit hemcyklandes från gymmet o ska strax drösa i säng – vill bara meddela att det snöar ute, för den som inte noterat det ännu 😉
Att känna snön i ansiktet ger en barnslig glädje i min själ.

Jag längtar till mera snö, gärna lite snöstorm så alla Uppsalabor, utom jag, håller sig inne. Att gå omkring ensam i orörda omgivningar då snön o vinden viner kring mig, känna på tystnaden o kraften i naturen – o vad jag längtar!

Jag längtar tills vattenpölarna får det där vita krispiga istäcket som knastrar då jag trampar på det.  Jag kan inte komma på en enda detalj i livet som ger mig mer lyckorus djupt inne i mig, än just det underbara knastret.

Jag kan tänka mig hur det ser ur då jag, en 40-årig liten tant – jo just tant, att bli farmor är definitivt ett tant epitet – sicksackar mig fram på vägen för att inte missa en enda frusen krispig vattenpöl…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: